2 Şubat 2008 Cumartesi

ULUS GAZETESİ'NE ÖDÜL

Değerli Dostlar,
Ulus Gazetesi, Okurları'nın desteğiyle, 2007 yılı CUMHURİYET'İN 84. YILI ALTIN ADAMI adıyla nitelendirilen ödül töreninde, Gazete İmtiyaz Sahibi dalında ödüle layık görülmüş ve bu ödül konusunda hazırlamış olduğumuz Haber-Yorum da aşağıda sizlere sunulmaktadır:

ULUS GAZETESİ'NE ÖDÜL

Üyelerinin tamamı Ankara'lı Esnaf, Sanat'kar, Sanayici, Bürokrat , Gazeteci ve daha bir çok meslek gurubundan olan ve 1993 tarihinde kurulan Başkent Grubu, düzenlediği bir törende, Yılın Televizyoncuları ve Gazetecileri dalında Ulus Gazetesi İmtiyaz Sahibi M. Oktay ÇETİNEL'e ödül verdi.
29 Ocak 2008 günü Ankara Tandoğan'daki Etap Altınel Oteli'nde düzenlenen törene, 9, Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL'in himayelerinde geçmişten ve günümüzden siyasetçilerin yanı sıra iş adamları, sanayiciler, sanatçılar da katıldılar.
Medya'nın büyük önem verdiği ve Başkent Grubu'nca, 2007 YILI 'CUMHURİYET'İN 84. YILI ALTIN ADAMI' adıyla düzenlenen törenin, yoğun katılım göz önünde bulundurulduğunda, Ankaralılar'ın büyük ilgisini çektiği anlaşılıyor.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır ERASLAN'ın, Başkent Grubu Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin kuruluşundan buyana olan tarihi, amaçlarının neler olduğu ve 2003 yılından buyana, her yıl Türkiye'ye ve Türk Ulusu'na çalışmalarıyla katkıda bulunanlara ödül verildiğine değindiği açış konuşmasıyla başlayan ödül verme töreninde; Yılın Unutulmayan Devlet ve Siyaset Adamı ödülü 9. Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL'e verildi.
Yılın Devlet ve Siyaset Adamları, Müsteşarı, Bürokratı, Tıp ve Akademisyeni, Hukukçusu, İş Adamı gibi bir çok daldaki ödüllerin sahiplerini bulduğu törende; YILIN TELEVİZYONCULARI VE GAZETECİLERİ kategorisindeki Gazete Yönetimi konusundaki ödüle; ULUS GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ M. OKTAY ÇETİNEL layık görülmüştü.
M. Oktay ÇETİNEL'in, maalesef daha önceden kararlaştırılmış bir başka toplantı münasebetiyle şehir dışında bulunuyor olması münasebetiyle; söz konusu ödül törenine, ULUS GAZETESİ adına Genel Yayın Yönetmeni Nevzat SELVİ, Yazı İşleri Müdürü Cengiz ÖNAL ve İstihbarat ve Haber Bölüm Şefi Onur TURAL katılmışlardır.
ULUS GAZETESİ adına M. Oktay ÇETİNEL'e layık görülen ödül, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL'in elinden Yazı İşleri Müdürü Cengiz ÖNAL'a takdim edilmiştir.
Özellikle son bir yıldan buyana haftalık olarak yayın hayatındaki varlığını devam ettiren ULUS GAZETESİ, esas felsefesi olan ve dolaysıyla da Yayın Politikası olarak uyguladığı, Atatürk İlke ve Devrimleri'ne olan inanç ile Cumhuriyet'in Temel Değerleri ve bugüne değin elde edilmiş Kazanımları'na olan Özde bağlılığı sayesinde, tıpkı, Mustafa Kemal tarafından 14 Eylül 1919 tarihinde, Sivas'ta İrade-i Milliye olarak kurulmasından, O'nun vefatına kadar olan dönemdeki gerek Hakimiyet-i Milliye, gerekse de ULUS olarak yüklendiği sorumluluğu bugün de hissederek, aynı dönemin misyonunu sürdürme inancında ve kararlılığındadır.
Bu anlayışla; Başkent Grubu'nca Ulus Gazetesi İmtiyaz Sahibi M. Oktay ÇETİNEL'e ve dolaysıyla da ULUS GAZETESİ'ne takdim edilen ödül, en üst düzey yöneticisinden her kademedeki çalışanına kadar bütün camiamızı onurlandırmıştır.
Başta Başkent Grubu olmak üzere; Abonelerimiz ve bütün Okurlarımız'ın, Atatürk'ün emanetlerine olan inanç ve bağlılığımızı sürdürmemiz konusunda gösterdikleri anlayış ve desteğe, her daim layık olmaya devam edeceğiz.
Bu, önce Vatanımız'a, sonra da Türk Ulusu'na karşı asli vazifemizdir.
ULUS GAZETESİ'NDEN
CENGİZ ÖNAL 'TARAKÇIOĞLU'
conal@ulusgazetesi.com
cengizonal.tarakcioglu@gmail.com

Hiç yorum yok: